Boek: Circulaire Economie als lifestyle

Medio mei 2018 verschijnt Bas Luiting’s boek: Circulaire Economie als lifestyle.

“Ik heb dit boek geschreven omdat er zo weinig bekend is over het onderwerp circulaire economie en de meeste boeken vanuit de wetenschappelijk oogpunt zijn geschreven”,  aldus Luiting.

“Het is een inspirerende doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling. Deze uitgave beschrijft de praktische kant van een circulaire economie en is daarmee ook geschikt voor bedrijven, organisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen.”

Bas Luiting is circulair ondernemer pur sang. Hij is één van de kwartiermakers op Strijp-S in Eindhoven en eigenaar van NEXT CIRCLE. Met deze onderneming richt hij zich op innovatieve oplossingen voor circulaire vraagstukken. Bas Luiting won met het Plug-In-City collectief de Award ‘Beste circulaire werklocatie van Nederland 2017’. 

Bij MVO Nederland / De Groene Zaak is hij als partner actief in het koplopersnetwerk en is Entrepreneurial Fellow van Het Groene Brein.

ISBN:

 

Bas LuitingAuthor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *